Kverneland Group Nieuw-Vennep BV

Welkom op de wervingssite van Kverneland Group Nieuw-Vennep.

U vindt hier de informatie over onze organisatie en de vacatures die er zijn.

Kverneland Group is een toonaangevend internationaal bedrijf voor de ontwikkeling, productie en distributie van landbouwwerktuigen, elektronische oplossingen en digitale diensten.

Productiviteit, efficiëntie en duurzaamheid zijn 3 belangrijke principes in de hedendaagse landbouw, die ons er elke dag toe aanzetten om onze landbouwwerktuigentechnologie voortdurend verder te ontwikkelen. Kverneland Group biedt een innovatief assortiment van grondbewerking en zaaimachines, voedermachines en balenpersen, strooiers en spuiten, elektronische oplossingen en digitale landbouwdiensten voor landbouwtractoren en werktuigen.

De groep is opgericht in 1879. De fabrieken van Kverneland Group zijn gevestigd in Noorwegen, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Nederland, Italië, Rusland en China. De groep heeft eigen verkoopmaatschappijen in 17 landen en exporteert naar nog eens 60 landen. Eind 2020 had Kverneland Group 2 552 werknemers, waarvan 77% buiten Noorwegen werkzaam was.

Sinds het midden van de jaren '90 is Kverneland Group aanzienlijk gegroeid door overnames van een aantal bekende fabrikanten van landbouwwerktuigen.

In 2012 heeft Kubota Corporation Kverneland Group overgenomen en is per mei 2012 volledig eigenaar geworden. Kverneland Group is vandaag de dag een onderdeel van de Kubota Group.

Bij Kverneland Group Nieuw-Vennep BV worden kunstmeststrooiers en landbouwspuiten ontwikkeld, geproduceerd en gedistribueerd.

Kverneland Group Mechatronics BV richt zich op ontwikkeling en productie van elektronische toepassingen voor landbouwmachines en tractoren binnen de Kverneland Group.

Meer informatie over Kverneland Group en haar product programma vindt u op www.kvernelandgroup.com.

Waarmee kan ik u helpen?