Onderneming van het jaar 2021

Kverneland Group Nieuw-Vennep en Mechatronics zijn uitgeroepen als winnaar van de ondernemingsprijs Haarlemmermeer 2021

Tijdens een online event op 12 januari 2022 is Kverneland Group uitgeroepen tot winnaar van de ondernemingsprijs Haarlemmermeer 2021.

Selectieprocedure
Een onafhankelijke jury beoordeelt alle inzendingen vanuit diverse invalshoeken, zoals strategie, visie en ambitie, personeelsbeleid, duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen, financiële prestaties, durf, daadkracht en doorzettingsvermogen. Aansluitend nomineert de jury een aantal bedrijven. Kverneland Group was één van de drie genomineerde bedrijven. In de afgelopen periode hebben wij als Kverneland Group de gelegenheid gekregen om ons als bedrijf aan de juryleden te presenteren.

Winnaar ondernemingsprijs 2021
Burgemeester Marianne Schuurmans motiveerde de keuze van de jury als volgt: “Ieder jaar neemt het aantal bedrijfsvestigingen in de Haarlemmermeer toe. Maar er zijn ook bedrijven die hier al decennialang ondernemen. De ondernemer van het jaar 2021 is zo’n bedrijf. Een bedrijf dat zijn wortels in onze gemeente heeft, maar ondertussen wereldwijd aan de weg timmert. Een bedrijf dat meegaat met zijn tijd, innoveert en investeert. Niet alleen in producten, maar ook in mensen: zowel medewerkers als in de samenleving.”

Managing Director van Kverneland Group Nieuw-Vennep, Ronald Harmsen geeft aan: “Wij zijn trots en dankbaar dat wij uitgeroepen zijn tot onderneming van het jaar 2021 in de Haarlemmermeer. Wij hebben deze prijs als bedrijf gekregen en willen onze dank en waardering in het bijzonder uitspreken richting onze werknemers.”

“Ook onze (lokale) leveranciers, natuurlijk onze klanten en alle andere betrokken personen bij ons bedrijf, willen wij bedanken voor de goede samenwerking en het vertrouwen in ons bedrijf. Zonder hen hadden wij dit resultaat niet kunnen behalen. Tevens zien we deze prijs als een erkenning dat we een goede lokale werkgever zijn, die vanuit Nieuw-Vennep aan innovatieve producten werkt voor een internationale markt. We hopen dan ook dat dit helpt om medewerkers met het benodigde talent aan te trekken voor onze verder groei,” zegt Sanne de Voogd, Managing Director Kverneland Group Mechatronics.

Waarmee kan ik u helpen?