Afdelingen

Het bedrijfsterrein van Kverneland Group heeft een oppervlakte van 14,5 hectare, waarop de volgende afdelingen hun plek vinden:

Kverneland Group Nieuw-Vennep BV

1. Onderdelenfabricage
Hier worden de verschillende componenten voor strooiers en spuiten vervaardigd. Kernactiviteiten zijn: (CNC gestuurd) lasersnijden, (CNC gestuurd) kanten, zagen, robot- en handlassen.

2. Poedercoating
Hier wordt een poedercoating aangebracht op de geproduceerde onderdelen. Deze keiharde laklaag biedt een goede bescherming van het materiaal en een mooi product.

3. Strooier Assemblage 
In deze afdeling worden verschillende modellen kunstmeststrooiers gemonteerd. 

4. Spuiten Assemblage
Hier worden de diverse gedragen en getrokken landbouwspuiten geassembleerd, getest en verzendklaar gemaakt. Dit is onze grootste montageafdeling.

5. Spuiten Test Centrum
Iedere geproduceerde landbouwspuit moet uitvoerig getest worden voordat deze het bedrijfsterrein verlaat. Daarnaast is voor veel landen nog een certificering nodig. Daarvoor heeft onze testafdeling alle benodigde licenties.

6. Kwaliteit
Deze afdeling is verantwoordelijk voor het handhaven en verbeteren van de kwaliteit in onze organisatie. Hiertoe worden kwaliteitscontroles uitgevoerd op de intern geproduceerde onderdelen, op compleet gemonteerde machines en op de binnenkomende goederen.

7. Technisch Centrum
Deze afdeling heeft een groot aantal bijzondere taken binnen de productie. Alle zogenaamde “Specials” worden hier verwerkt. Daarnaast wordt bijgedragen aan stroomlijning en optimalisering van de productie, kwaliteit en output van de diverse Productie Teams. Er wordt ook ondersteuning gegeven aan onze afdeling R&D.

Onze technische dienst bevindt zich in het Technisch Centrum. De technische dienst is verantwoordelijk voor onderhoud en verhelpen van interne storingen. Ook verricht de technische dienst reparaties aan alle gebouwen op ons bedrijfsterrein en verzorgt de uitgifte van gereedschappen, veiligheidsmiddelen, werkkleding, e.d.

8. Magazijn / Verzending
Deze afdeling zorgt voor een adequate afhandeling van inkomende en uitgaande goederen/producten en voor de bevoorrading van de productie-afdelingen en verzending van het gereed product.

9. Customer Care
Deze afdeling zorgt voor een optimaal contact met de klant en een zorgvuldige orderverwerking, het verzendklaar maken, het regelen van transporten, het opmaken van de benodigde transport- en douanedocumenten en de facturering.

10. Product Management
Deze afdeling is verantwoordelijk voor de ontwikkeling en de verkoop van de product range.

11. Marketing Communicatie
Deze afdeling is verantwoordelijk voor de ontwikkeling en productie van marketingcommunicatiemiddelen t.b.v. de productdivisie Crop Care, Kverneland Group verkoopmaatschappijen en importeurs wereldwijd.

12. After Sales Service
De afdeling After Sales Service is verantwoordelijk voor het verzorgen van alle technische service activiteiten zoals het trainen en begeleiden van service engineers van de Kverneland Group verkoopmaatschappijen en importeurs. De After Sales Service zorgt ook voor de correcte afhandeling van garantieclaims, technische problemen en het organiseren en/of begeleiden van reparaties op locatie en in het veld.

13. R&D
Op de afdeling R&D houdt men zich bezig met de ontwikkeling van het technisch, kostentechnisch uitwerken en begeleiden van projecten betreffende de producten strooiers en landbouwspuiten tot en met overdracht naar productie. De projecten worden volgens de afgesproken planning, werkwijze en programma van eisen gerealiseerd.

14. Inkoop
Het inkopen van materialen, onderdelen en diensten ten behoeve van onze producten en organisatie.

15. Finance & IT
Ondersteuning bieden aan de organisatie v.w.b. financiën en IT.

16. P&O
Deze afdeling levert een bijdrage aan de strategische en organisatorische ontwikkelingen van de organisatie. Ontwikkelt het personeels- en organisatiebeleid en is verantwoordelijk voor het uitvoeren van een gewenste personele bezetting.

Waarmee kan ik u helpen?