Kverneland Group Mechatronics BV

Welkom op de wervingssite van  Kverneland Group Mechatronics.

U vindt hier de informatie over onze organisatie en de vacatures die er zijn.

Kverneland Group Mechatronics

Kverneland Group is een innovatieve ontwikkelaar en producent van landbouwwerktuigen. Met 7 productievestigingen, ruim 20 verkoopmaatschappijen en een uitgebreid netwerk van importeurs en dealers is Kverneland Group bovendien één van de grootste fabrikanten van landbouwwerktuigen ter wereld. Kverneland Group richt zich met een uitgebreid assortiment voor zowel weidebouw als akkerbouw op de professionele boer en loonwerker. Het productprogramma bestaat uit machines voor grondbewerking, zaaien, gewasbescherming en ruwvoederwinning, die verkocht worden onder de merknamen Kverneland en Vicon.

Kverneland Group Mechatronics ontwikkelt en produceert geavanceerde bedieningssystemen voor landbouwmachines. Onze terminals, elektronische control units en applicaties zorgen ervoor dat landbouwmachines eenvoudig zijn aan te sluiten, te bedienen en te monitoren. Er kan precisielandbouw worden toegepast waardoor er minder grondstoffen nodig zijn, eenvoudig gewerkt kan worden, de kosten omlaag gaan en er hogere opbrengsten mogelijk zijn. Hierdoor wordt het milieu minder belast en krijgen boeren en loonwerkers uiteindelijk een hogere winst.

Klik hier voor de Mechatronics bedrijfsbrochure.

Kverneland Group Mechatronics is de grondlegger van de ISOBUS-standaard. Uitgangspunt was en is dat ISOBUS de basis moet zijn voor alle verbindingen. Voor de gebruiker geldt: Plug & Play. Met dit als uitgangspunt concentreren wij ons op de ontwikkeling van toekomstige standaardnormen, zoals HighSpeed ISOBUS en draadloze technologieën. Ons tweede sterke punt is het garanderen van compatibiliteit. Boeren kunnen gebruikmaken van de AEF-database voor een eenvoudige compatibiliteitscontrole. Een paar muisklikken zijn voldoende.

Gebruikers zouden zich geen zorgen moeten maken over de vraag of de door hen aangeschafte trekker of werktuig wel met de rest kan communiceren. Door gebruik van een ISOBUS-terminal is die verbinding gemakkelijk tot stand te brengen – en zo hoort het ook. In de derde plaats beschikken wij over ruime en langdurige ervaring met GEO-systemen: slimme werktuigen die met grote nauwkeurigheid werken dankzij (RTK-)gps & AutoSteer, slimme regelkringen (bijv. GEOSEED), sectie gestuurd en variabel snel strooien (bijv. GEOSPREAD) en de toepassing van slimme sensoren. In het bijzonder deze laatste zullen de komende jaren veel meer toegepast gaan worden.

Waarmee kan ik u helpen?