Kverneland Group Nieuw-Vennep BV

Kverneland Group Nieuw-Vennep BV

Welkom op de wervingssite van  Kverneland Group Nieuw-Vennep.

U vindt hier de informatie over onze organisatie en de vacatures die er zijn.

  

Kverneland Group is één van de grootste internationale bedrijven op het gebied van ontwikkeling, productie en distributie van landbouwmachines en service. Een sterke focus op innovaties maakt het voor ons mogelijk om een unieke, brede, productlijn van hoge kwaliteit aan te bieden. Kverneland Group biedt een uitgebreid pakket van systemen en oplossingen voor de professionele agrarische sector, bestaande uit grondbewerking, zaaitechniek, ruwvoederwinning, persen en wikkelen van balen, kunstmeststrooien, spuiten en elektronische toepassingen voor tractoren en landbouwmachines. Het productprogramma wordt verkocht onder de merknamen Kverneland, Vicon en Kubota. 

Kverneland Group is opgericht in 1879 en heeft fabrieken in Noorwegen, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Nederland, Italië, Rusland en China. Kverneland Group heeft eigen verkoopmaatschappijen verspreid over 17 landen en exporteert haar producten nog eens naar 60 andere landen. In 2012 is Kverneland Group overgenomen door het Japanse bedrijf Kubota Corporation.

Bij Kverneland Group Nieuw-Vennep BV worden kunstmeststrooiers en landbouwspuiten ontwikkeld, geproduceerd en gedistribueerd.

Kverneland Group Mechatronics BV richt zich op ontwikkeling en productie van elektronische toepassingen voor landbouwmachines en tractoren binnen de Kverneland Group.

Meer informatie over Kverneland Group en haar productprogramma vindt u op www.kvernelandgroup.com.